Olika sorters samlingar

Samla från resor

Tycker du om att resa är det roligt att köpa eller skaffa sig olika slags minnen från resorna. Här kommer tips på olika saker att samla på från jordens alla hörn.

Samla

Att samla på saker handlar om att tycka om en särskild pryl, skaffa sig minnen och att inreda. När vi inreder våra hem med personliga saker som vi verkligen tycker om, så trivs vi bättre. Det är också inspirerande att ha en samling och aktivt leta efter nya fynd. Om du tycker om att samla på saker är det bra om du också har tapeter som blir fina och lyfter fram din samling. Du hittar Sverige största utbud online hos Familjetapeter – alltid prisgaranti och fraktfritt.

Samla från resan

När vi är ute och reser kan vi se många saker som vi skulle vilja köpa och ha som minne, men sanningen är den att vi inte alltid har allting framme när vi väl kommit hem. Särskilt om vi köpt större saker som varit jobbiga att kånka omkring på. De bästa resesamlingarna är de som skapar minnen, är snygga att dekorera med eller som vi kan använda hemma. Det billigaste samlandet är genom kort, t.ex. att ta ett kort på dina bara fötter och med en vacker vy i bakgrunden, på varje resa. Kylskåpsmagneter är enkla och roliga att samla på,och du kommer garanterat hitta dem över hela världen. Om du samlar på t-shirtar eller handdukar, så har du med dig praktiska och användbara minnen hem.

Kommentarer inaktiverade för Samla från resor
ashe