Olika sorters samlingar

Samla rabatter som pensionär

När du har gått i pension kan din inkomst bli lägre, vilket många löser genom att jobba extra eller hitta andra lösningar för att spara pengar. Ett bra sätt att minska sina utgifter är att använda sig av rabatter. Det finns gott om rabatter att hitta på nätet och många har gjort det till en konstform att till och med börja samla på rabatter för att hitta de bästa erbjudandena och spara riktigt mycket pengar.

Hos https://hejsenior.se/ hittar du som är 55+ många bra erbjudanden och rabatter. Tjänsten är kostnadsfri och du behöver bara uppge din e-postadress. Alla erbjudanden och samarbetspartners är noggrant granskade så du kan känna dig helt trygg när du handlar där.

Samlandets nöje

Att samla på saker är något många finner nöje i och det kan också leda till bra inkomster. Något som är populärt bland äldre är att samla på frimärken, vilket är ett bra val för den som vill ha en hobby att hålla på med under många års tid. En annan hobby som kan ge god inkomst är att samla på skivor, vilket passar bra för äldre personer som har en vinylspelare hemma. På detta sätt kan du lyssna på din favoritmusik från ungdomen samtidigt som du bygger en värdefull samling.

Spara pengar med rabattkuponger

Det har länge varit populärt att använda rabattkuponger för att spara pengar och de har nu också blivit vanliga i handeln. Att samla på rabatter till en så hög grad att det nästan går att få saker gratis kallas i USA för “extreme couponing”. Där har fenomenet dokumenterats i en TV-show med samma namn.

Andra sätt att enkelt få rabatter är genom att använda sig av kupongappar, rabattsajter och cashback shopping. Genom att använda dig av dessa tjänster och på så vis samla rabatter kan du sänka dina kostnader rejält. Du kan även bli medlem i olika kundklubbar hos butiker, då får du bonus och specialerbjudanden.

Kommentarer inaktiverade för Samla rabatter som pensionär
ashe